Registrujte se na našich stránkách a dostanete slevu 5% na celý nákup.
4 hodnocení

Ponio Face & intim bar sensitive - heřmánek 50g

Zklidňující čisticí přípravek s výtažkem z heřmánku, alantoinem a prebiotiky, cíleně určený pro šetrné čištění pokožky a intimních partií.
Skladem
Kód: 39146
Značka: Ponio
239 Kč
Kategorie: Osobní hygiena
Hmotnost: 0.05 kg
chal2
Vegan
Heřmánek (heřmánek) je jemný čisticí prostředek, který je určen nejen pro dokonalou péči o vaši pokožku, ale také pro citlivou intimní hygienu. Díky zklidňujícím účinkům heřmánku a alantoinu, výživného skvalanu a prebiotik tento přípravek nejen čistí, ale také regeneruje, chrání a obnovuje rovnováhu vaší pokožky a citlivých partií.
 
Aplikujte rukama: Navlhčete tyčinku pod tekoucí vodou a jemně ji přejeďte po rovnoměrně navlhčených oblastech požadované oblasti, buď na obličeji, nebo v intimních oblastech, dokud se nevytvoří mírná pěna. Poté krouživými pohyby vmasírujte do pokožky prsty a důkladně opláchněte. Zabraňte kontaktu s očima a sliznicemi. Po použití skladujte tyčinku na suchém a vzdušném místě.
 
Face & intim bar můžete použít jak pro pravidelné mytí, tak pro odličování. V takovém případě jej použijte jako primární odličovač a poté pleť kolem očí očistěte, např. pleťovou vodou.
 
Pro dosažení optimálních výsledků používejte pravidelně podle potřeby, u velmi citlivé pokožky se však doporučuje omezit používání na jednou denně nebo každý druhý den. V případě zasažení očí okamžitě a důkladně vypláchněte vodou.
 
SLOŽENÍ (Zloženie): Zea Mays Starch (kukuričný škrob), Cocoyl Sodium Cocoyl Isethionate (čistiaca zložka), Aqua (voda), Sodium Lauryl Sulfoacetate (čistiaca zložka), Inulin(prebiotikum), Helianthus Annuus Seed Oil (slnečnicový olej), Glycerin (rastlinný glycerín), Skvalán (skvalán), Allantoin (alantoín), Chamomilla Recutita Flower Extract (CO2 extrakt z harmančeka), Rosmarinus Officinalis Leaf Extract (rozmarínový antioxidant), Kyselina citronová (kyselina citrónová).

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: