Registrujte se na našich stránkách a dostanete slevu 5% na celý nákup.
1 hodnocení

Puhdistamo Ghee from Alps BIO 250 g

ALPSKÉ BIO GHÍ (Alppi-Ghee)
 
BIO ghí - přepuštěné máslo
Vyrobené z BIO mléka od krav krmených travou
Máselný tuk s vysokou energetickou hodnotou
Lahodná, bohatá chuť
Vysoký obsah nasycených mastných kyselin
Původ - Alpy - jeden z nedotčených koutů Evropy
Prémiová kvalita - produkt obsahuje pouze aktivní složky
Prémiová čistota - bez konzervantů, barviv, emulgátorů nebo jakýchkoli jiných syntetických aditiv
Dodání 3 dny
Kód: 41041
Značka: Puhdistamo
349 Kč
Kategorie: Koření a ochucovadla
Hmotnost: 0.25 kg

Vyvinuto a vyrobeno v Německu.
Země původu suroviny Německo.

Prémiová značka Puhdistamo nabízí jedinečnou řadu etických doplňků stravy, originálních adaptogenů z Laponska a výběrových superpotravin nejvyšší jakosti. Nekompromisní a vášnivý přístup k maximální možné kvalitě je doslova zakódován v DNA, tedy v základní genetické informaci celé značky! Jednotlivé produkty obsahují pouze čistou směs aktivních složek, to vše bez obsahu balastních aditiv, pojiv a plnidel.  Prémiové suroviny jsou vybírány ze zdrojů, které odpovídají přirozenému výskytu daného druhu, ať se jedná o přírodní bohatství severských lesů v Laponsku a Finsku, nebo další špičkové lokality po celé zeměkouli. Celkový etický koncept značky vychází z propojení přírody a moderních vědeckých poznatků. Tento jedinečný přístup poskytuje jedinečné nutriční a synergické botanické formulace, které jsou hluboce účinné a přesně vyvážené.

 

Balení: 250 ml

 

Upozornění: Skladujte v suchu, při pokojové teplotě, chraňte před přímým slunečním zářením. 

 

Země původu: Německo

 


 

 Výživové údaje:  100 g
 Energetická hodnota  3667 kJ/ 892 kcal
 Tuky  99 g
  Z toho nasycené mastné kyseliny  69 g
 Sacharidy  <0,5 g
  Z toho cukry  <0,5 g
 Bílkoviny  <0,5 g
 Sůl  <0,01 g

 

 

Složení: Přepuštěné máslo v BIO kvalitě.

 


 

Alpské ghí—přepuštěné máslo v BIO kvalitě.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: